Café

Wilt u samen of met een paar vrienden een borrel drinken of wilt u alleen een drankje komen nuttigen. Gezelligheid is wat u het eerste proeft. Een ongedwongen sfeer waarbij u ook nog eens tijd kunt nemen om alle foto’s en artikelen welke aan de muur hangen te bekijken.Cafe Kaart

 

De uitgebreide borrelkaart met kleine en grote borrelplateaus vindt u naast onze bierkaart met zowel pils als speciaal bieren, ook van de tap.

Behalve borrelen kunt u ook in het café van de restaurantkaart eten. De klassieke lederen bank geeft aan ongeveer 16 personen een comfortabele zitplaats.

Dus als u niet zoveel tijd heeft of gewoon lekker informeel wilt eten, kan dat ook.

 

 

 

 

 

Borrels / Recepties

De Hollandsche Tuyn is een leuke locatie om een (bedrijfs-) borrel te organiseren. Het bruine cafe straalt een gezellige sfeer uit, met de Dorpskerk als uitzicht aan de overkant in de Hoofdstraat. Gezelschappen tot 85 personen worden op een ongedwongen wijze bediend van drankjes en hapjes. Op verzoek openen wij eerder onze deuren om uw gasten te verwelkomen.

Een eenvoudig of luxe bittergarnituur kunnen wij met u samenstellen in een persoonlijk gesprek. Hieronder vindt u een aantal suggesties.

Warm bittergarnituur:
Gemengde snacks : € 0,60 p.s.
Dim sum : € 0,95 p.s.
Huisgemaakte quiche : € 1,25 p.s.
Mini saucijzenbroodje : € 1,25 p.s.
Kipsate 2 stokjes met kroepoek en stokbrood : € 3,75 p.p.
Kipsate 3 stokjes met kroepoek en stokbrood : € 4,95 p.p.


Koud bittergarnituur:
Stukje kaas/worst : vanaf € 4,50 per portie
Luxe canape : € 1,45 ( met oa gerookte zalm, Hollandse garnalen, carpaccio, Franse kaas )

Diverse grote en kleine borrelplateau's om zelf samen te stellen va € 9,75

Gemengde nootjes staan bij ons altijd op de bar en tafeltjes.