Groepsdiners

Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 3/4-gangen menu samengesteld. De keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Uiteraard is het Seizoensmenu ook als keuze menu voor een gezelschap te bestellen. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 39,50

Gerookte Bawykov zalm, gemengde salade, sesam, hangop, mayonaise van passiefruit

OF 

Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise

OF

Couscous salade, granaatappel, falafel, munt, groene asperge, mayonaise van harissa (Veg.)

Schelvisfilet, gebakken, beurre blanc van kerrie en sereh, Puy linzen

OF 

Rosé gebraden tamme, franse eendenborst, saus van rode port en balsamico

OF

Risotto Milanese, tomatenpesto, amandel, geroosterde aubergine, rucola (Veg.)

Samenstelling van kleine nagerechtjes

 

Optioneel extra keuze: Tournedos (175 gram), gebraden, saus van groene pepertjes + € 3,75


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 44,50

Zie bovenstaand 3-gangen menu met een extra tussengerecht:

Romige soep van Hollandse asperges met een crostini met beenham en ei (evt. ook vooraf op verzoek vegetarisch)

Copyrights © De Hollandsche Tuyn