Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.
Helaas kunnen wij ivm de coronamaatregel geen grote gezelschappen ontvangen.
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale menu’s samengesteld. U kiest 1 menu uit en de keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Dit zijn een 2-tal suggesties met als aanvulling het Seizoens menu. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.
Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.
3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 33,50
VOORGERECHT
Risottobitterballen, little gem, Caesardressing, geroosterde paprika, olijvencrumble
OF
Gerookte Bawykov zalm, veldsla, gambacroutons, citrusmayonaise
HOOFDGERECHT
Gebakken skreifilet, groene kruiden en amandelen, gerookte bospeen, beurre blanc met sereh
OF
Runderbavette, gegrild, jus van rode wijn
NAGERECHT
Apfelstrudel, kaneelijs, sabayon van steranijs
4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 37,50
VOORGERECHT
Gerookte Bawykov zalm, rode biet, kropsla, dressing van granaatappel, pecannoten, mierikswortelcrème
OF
Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, pesto, truffelmayonaise
TUSSENGERECHT
Rendangkroketje, Oosterse gevogeltebouillon, bosui, taugé
HOOFDGERECHT
Koningsbaars, gegrild, couscous, krokante gamba, beurre blanc met sereh
OF
Ossenhaas, gebraden, jus van rode wijn
NAGERECHT
Samenstelling van kleine nagerechtjes