Groepsdiners

Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 3/4-gangen menu samengesteld. De keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Uiteraard is het Seizoensmenu ook als keuze menu voor een gezelschap te bestellen. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 39,50

Salade met roergebakken gamba’s, knoflook, groene kruidendressing

OF 

Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise

OF

Rode biet, dun gesneden, geitenkaas, noten, little gem, Ceasardressing (Veg.)

Doradefilet, gerookte Bawykov zalm, beurre blanc van limoen

OF 

Ossenhaas, gebraden en getrancheerd, jus van rode wijn

OF

Tarte tatin van witlof en rode ui, kruidenrisotto, gegrilde groente (Veg.)

Samenstelling van kleine nagerechtjes


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 44,50

Zie bovenstaand 3-gangen menu met een extra tussengerecht:

Romige soep van Hollandse asperges, crostini met beenham, ei en truffel ( ook vegetarisch te bestellen )

Copyrights © De Hollandsche Tuyn