Groepsdiners

Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 3/4-gangen menu samengesteld. De keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Uiteraard is het Seizoensmenu ook als keuze menu voor een gezelschap te bestellen. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 38,50

Gerookte Bawykov zalm, limoen, sesam, granaatappel, hangop met yuzu

OF 

Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise

OF

Courgette, dun gesneden, risottobitterbal, krokant van Parmezaan, macadamia, mayonaise van geroosterde paprika (Veg.)

Kabeljauwrugfilet, gebakken, beurre blanc van cêpes, shiitake

OF 

Runderbavette, gebraden, romige saus van pepertjes

OF

Risotto Milanese, spinazie-ricottataart, gegrilde bospeen, groene asperge, gepofte tomaatjes (Veg.)

Samenstelling van kleine nagerechtjes


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 42,50

Zie bovenstaand 3-gangen menu met een extra tussengerecht:

Romige soep van knolselderij, Serranoham ( ook vegetarisch te bestellen )

Copyrights © De Hollandsche Tuyn