Groepsdiners

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale menu’s samengesteld. U kiest 1 menu uit en de keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Dit zijn een 2-tal suggesties met als aanvulling het 4-gangen Seizoens menu. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 32,50

Gemengde salade, in knoflook gebakken gamba’s, tomaat, kruidendressing

OF 

Rundercarpaccio, pesto, Parmezaanse kaas, spekjes, pijnboompitjes, balsamicodressing

Koningsbaars, gebakken, beurre blanc van geroosterde paprika

OF 

Runderentrecôte, jus van rode wijn, rosevalaardappel

Samenstelling van kleine nagerechtjes


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 36,50

Gerookte Bawykov zalm, bruschetta, crème van avocado, tomatenmayonaise

OF 

Ibericoham, paté van Iberico, gekonfijte sjalotjes, gelei van sinaasappel, notenkrokant

Romige soep van grove mosterd, salade, Serranoham

Grietfilet, gebakken, beurre blanc van kreeft, gegrilde courgette

OF 

Kalfshaas, gebraden, romige saus van bospaddenstoelen en madeira

Crème brûlée van vanille, bourbon vanille ijs

Copyrights © De Hollandsche Tuyn