Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 3/4-gangen menu samengesteld. De keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Uiteraard is het Seizoensmenu ook als keuze menu voor een gezelschap te bestellen. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.
Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.
3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 39,50
VOORGERECHT
Gerookte Bawykov zalm, gemengde salade, sesam, hangop, mayonaise van passiefruit
OF
Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise
OF
Couscous salade, granaatappel, falafel, munt, groene asperge, mayonaise van harissa (Veg.)
HOOFDGERECHT
Schelvisfilet, gebakken, beurre blanc van kerrie en sereh, Puy linzen
OF
Rosé gebraden tamme, franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
OF
Risotto Milanese, tomatenpesto, amandel, geroosterde aubergine, rucola (Veg.)
NAGERECHT
Samenstelling van kleine nagerechtjes
Optioneel extra keuze: Tournedos (175 gram), gebraden, saus van groene pepertjes + € 3,75
4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 44,50
Zie bovenstaand 3-gangen menu met een extra tussengerecht:
Romige soep van Hollandse asperges met een crostini met beenham en ei (evt. ook vooraf op verzoek vegetarisch)