Groepsdiners

Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 3/4-gangen menu samengesteld. De keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Uiteraard is het Seizoensmenu ook als keuze menu voor een gezelschap te bestellen. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 39,50

Gerookte Bawykov zalm, millefeuille, compôte van sjalotjes en tijm, appelkappertjes, mayonaise van citrus

OF 

Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise

OF

Soep van rode biet (koud geserveerd), hangop, bitterbal van oesterzwammen, appel, hazelnoot (Veg.)

Zeebaarsfilet, gegrild, krokante gamba, beurre blanc van sereh

OF 

Hertenbiefstuk, gebraden, hutspot, jus van zwarte bessen

OF

Truffelrisotto, paddenstoelen, gegrilde groente, salsa verde (Veg.)

Samenstelling van kleine nagerechtjes

 

Optioneel extra keuze: Tournedos (175 gram), gebraden, saus van rode wijn + € 3,75


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 44,50

Zie bovenstaand 3-gangen menu met een extra tussengerecht:

Romige soep van knolselderij, Italiaanse ham en antiboise ( ook vegetarisch te bestellen )

Copyrights © De Hollandsche Tuyn