Groepsdiners

Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.

Helaas kunnen wij ivm de coronamaatregel geen grote gezelschappen ontvangen.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale menu’s samengesteld. U kiest 1 menu uit en de keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Dit zijn een 2-tal suggesties met als aanvulling het  Seizoens menu. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 33,50

Risottobitterballen, little gem, Caesardressing, geroosterde paprika, olijvencrumble

OF 

Gerookte Bawykov zalm, veldsla, gambacroutons, citrusmayonaise

Gebakken skreifilet, groene kruiden en amandelen, gerookte bospeen, beurre blanc met sereh

OF 

Runderbavette, gegrild, jus van rode wijn

Apfelstrudel, kaneelijs, sabayon van steranijs


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 37,50

Gerookte Bawykov zalm, rode biet, kropsla, dressing van granaatappel, pecannoten, mierikswortelcrème

OF 

Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, pesto, truffelmayonaise

Rendangkroketje, Oosterse gevogeltebouillon, bosui, taugé

Koningsbaars, gegrild, couscous, krokante gamba, beurre blanc met sereh

OF 

Ossenhaas, gebraden, jus van rode wijn

Samenstelling van kleine nagerechtjes

Copyrights © De Hollandsche Tuyn