Groepsdiners

Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 3/4-gangen menu samengesteld. De keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Uiteraard is het Seizoensmenu ook als keuze menu voor een gezelschap te bestellen. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 41,50

Gerookte Bawykov zalm, little gem, dukah, cress, dressing van geroosterde sesam

OF 

Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise

OF

Rode biet, dun gesneden, hazelnoten, Caesardressing, mousse van geroosterde paprika (Veg.)

Zeebaarsfilet, gebakken, rode gamba’s, beurre blanc met limoen, groene kruiden

OF 

Lamsfilet, gemarineerd en gegrild, jus van rozemarijn en tomaat

OF

Risotto Milanese, gegrilde courgette, zwarte olijven, gedroogde tomaatjes, gerookte amandelen (Veg.)

Samenstelling van kleine nagerechtjes

 

Optioneel extra keuze: Tournedos (175 gram), gebraden, jus van rode wijn + € 5,25


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 46,50

Zie bovenstaand 3-gangen menu met een extra tussengerecht:

Romige soep van Zaanse mosterd, steak tartaar, basilicummayonaise  (ook vegetarisch mogelijk)

Copyrights © De Hollandsche Tuyn