Groepsdiners

Naast ons à la carte menu hebben we ook een seizoensmenu.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale menu’s samengesteld. U kiest 1 menu uit en de keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Dit zijn een 2-tal suggesties met als aanvulling het  Seizoens menu. De menu’s kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen.

Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu ” Het Jaagpad ” € 33,50

Gerookte Bawykov zalm, kropsla, sabayon van kerrie, krokant van paarse aardappel

OF 

Carpaccio van runderentrecôte, pesto, Parmezaanse kaas, spekjes,
pijnboompitjes, balsamicodressing

Zeebaarsfilet, gegrild, chorizo en olijven, beurre blanc van tomaat

OF 

Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port

Mangosoep, vanille, frambozensorbetijs, hangop


4-Gangen Menu ” Oude Rijn ” € 37,50

Rosbief van hert, chutney van pompoen en rozijnen, frambozendressing

OF 

Carpaccio van rode biet, portobello gevuld met blauwe kaas, walnotendressing

Soepje van bospaddenstoelen, rucola, Serranoham, kaaskrokantje

Grietfilet, gebakken, beurre blanc van Madeira en cêpes

OF 

Ossenhaas, gebraden, jus van rode wijn

Samenstelling van kleine nagerechtjes

Copyrights © De Hollandsche Tuyn