Naast ons à la carte menu serveren wij ook een seizoensmenu of een 3 of 4 gangen groepsdiners
Voorgerecht
Gerookte en gegrilde entrcôte, balsamicodressing, croutons, pijnboompitjes, cornichons, salade mesclun
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.
Couscous salade, granaatappel, mayonaise van harissa, falafel, munt, groene asperge (VEG)
Gerookte Bawykov zalm, gemengde salade, sesam, hangop, mayonaise van passiefruit
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Hoofdgerecht
Schelvisfilet, gebakken, beurre blanc van kerrie en sereh, Puy linzen
Vis van het Seizoensmenu
Kalfshaas, krokant gebakken kalfssucade, jus van dragon
Risotto Milanese, tomatenpesto, geroosterde aubergine, amandel, rucola (VEG.)
Tournedos (175 gram), gebraden, saus van groen pepertjes
Runderribeye (225 gram), gegrild, pesto van tomaat, jus van rozemarijn
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
Nagerecht
Crème brûlée van vanille met bourbon vanille-ijs
Panna cotta van Bailey’s en mokka, tiramisu-ijs, caramel
Cheesecake van mango en passiefruit, limoenijs, frambozencoulis
Nagerecht van het Seizoensmenu
4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood.