Naast ons à la carte menu serveren wij ook een seizoensmenu of een 3 of 4 gangen groepsdiners
Voorgerecht
Hollandse garnalen, romige cocktailsaus, panna cotta van basilicum, kroketje van Hollandse garnalen
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, eendenlever, gerookte paling.
Rode biet, dun gesneden, geitenkaas, balsamico, noten, little gem, Ceasardressing
Sashimi van verse tonijn en zalm, krokante gamba, wakamé, wasabi
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Gebakken eendenlever, tarte tatin van witlof en rode ui, witte port, eendenleverkrullen
Hoofdgerecht
Doradefilet, gegrild, langoustine in kataifideeg, beurre blanc van langoustines
Vis van het Seizoensmenu
Kalfshaas, gebraden, krokante kalfssucade, jus van dragon
Tarte tatin van witlof en rode ui, kruidenrisotto, gegrilde groente (VEG.)
Tournedos, 175 gram, gegrild, jus van rode wijn
Picanha, 200 gram, gegrild, chimichurrie
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
Nagerecht
Crème brûlée van vanille met bourbon vanilleijs
Dame Blanche 2.0
Frambozencheesecake, witte chocolade, meringue, sgropino-ijs
Nagerecht van het Seizoensmenu
4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood.