Naast ons à la carte menu serveren wij ook een seizoensmenu of een 3 of 4 gangen groepsdiners
Voorgerecht
Picanha, gerookt en gegrild, balsamicomayonaise, pompoenpitten, compôte van rode ui, krokante kaastengel
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.
Tartaar van rode biet, geitenkaas, schuim van Granny Smith, mayonaise van yuzu, notencrumble (VEG)
Gerookte Bawykov zalm, Hollandse garnalen, kropsla, basilicummayonaise
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Hoofdgerecht
Gebakken Canadese coquilles, limoenrisotto, persillade, groene asperges, krokante Serranoham
Vis van het Seizoensmenu
Runderbavette, gegrild, chimichurrie, jus van rode wijn
Tarte tatin van witlof, arancini, geroosterde bloemkool, noten, shiitake (VEG.)
Tournedos (175 gram), gebraden, romige saus van pepertjes
Lamsfilet, gegrild, lamsrumb (sousvide gegaard), jus van rozemarijn
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
Nagerecht
Crème brûlée van vanille met bourbon vanille-ijs
Panna cotta van witte chocolade, rice crisp van karamel en chocolade, pistache-ijs
Cheesecake van framboos, mango sorbetijs, cremeux van passiefruit
Nagerecht van het Seizoensmenu
4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood.