Naast ons à la carte menu serveren wij ook een seizoensmenu of een 3 of 4 gangen groepsdiners
Voorgerecht
Arancini (kroketje van truffelrisotto), Italiaanse ham, rucola, compôte van aubergine
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.
Rode biet, dun gesneden, hazelnoten, mousse van geroosterde paprika, Caesar dressing (VEG)
Gerookte Bawykov zalm, little gem, dukah, cress, dressing van geroosterde sesam
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Hoofdgerecht
Zalmfilet, gebakken, rode gamba’s, beurre blanc met limoen, groene kruiden
Vis van het Seizoensmenu
Gegrilde runderribeye (225 gram, graan gevoerd), chimichurrie
Risotto Milanese, gegrilde courgette, gedroogde tomaatjes, zwarte olijven, gerookte amandelen (VEG.)
Tournedos (175 gram), gebraden, jus van rode wijn
Lamsfilet, gemarineerd en gegrild, lamsprocureur, jus van rozemarijn en tomaat
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
Nagerecht
Crème brûlée van vanille met bourbon vanille-ijs
Parfait van Amaretto, caramelmousse, vanillesabayon, gekarameliseerde amandelen
Cheesecake van mango en passiefruit, browniecrumble, macaron van witte chocolade, yoghurt-honingijs
Nagerecht van het Seizoensmenu
4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood.