Naast ons à la carte menu serveren wij ook een seizoensmenu of een 3 of 4 gangen groepsdiners
Voorgerecht
Gerookte eendenborst, loempia van eend, mangochutney, gel van framboos
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.
Gazpacho van pompoen, gebrande hazelnoten, rucola, bitterbal van risotto (VEG)
Gerookte Bawykov zalm, panna cotta van gerookte biet, mayonaise met appel en limoen
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Hoofdgerecht
Gebakken kabeljauwrugfilet, langoustine in kataifi, limoen, beurre blanc van langoustines
Vis van het Seizoensmenu
Wagyu picanha, gegrild, Provençaalse kruiden, kalfsjus
Truffelrisotto, Parmezaanse kaas, gebakken oesterzwammen, gegrilde groente (VEG.)
Tournedos (175 gram), gebraden, jus van rode wijn
Hertenbiefstuk, gebraden, strudel van bospaddenstoelen, jus van zwarte bessen
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
Nagerecht
Crème brûlée van vanille met bourbon vanille-ijs
Parfait van kaneel, karamel, witte chocolademousse, amandel
Key lime pie, mousse van sinaasappel, pistache-ijs, sinaasappelcurd
Nagerecht van het Seizoensmenu
4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood.