Naast ons à la carte menu serveren wij ook een seizoensmenu of een 3 of 4 gangen groepsdiners
Voorgerecht
Gerookte eendenborst, loempia van eend, mangochutney, frambozengelei
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.
Soep van rode biet (koud geserveerd), bitterbal met oesterzwammen, hangop, appel, hazelnoot (VEG)
Gerookte Bawykov zalm, millefeuille, compôte van sjalotjes en tijm, appelkappertjes, mayonaise van limoen
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet, gegrild, krabkoekjes, beurre blanc van sereh
Vis van het Seizoensmenu
Hertenbiefstuk, gebraden, hutspot, jus van zwarte bessen
Truffelrisotto, paddenstoelen, gegrilde groente, salsa verde (VEG.)
Tournedos (175 gram), gebraden, saus van rode wijn
Runderbavette (220 gram), gegrild, salsa verde, jus van zwarte knoflook
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
Nagerecht
Crème brûlée van vanille met bourbon vanilleijs
Nougatinetaartje, donkere chocoladesabayon, perensorbetijs
Carrotcake, limoenmascarpone, witte chocoladeroomijs
Nagerecht van het Seizoensmenu
4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood.