Restaurant

Ons sfeervolle restaurant met een Franse keuken staat garant voor een heerlijk avondje uit. De keuken werkt uitsluitend met dagverse producten en zet een fantastische prijs kwaliteit verhouding neer. Daarbij komt dat de bediening hun professie goed begrijpt en gericht is op gastvrijheid. Dit alles in combinatie met een ruime indeling van de tafels maakt dat u ons restaurant weer met een prettig gevoel zal verlaten.

Onze keuken stelt per seizoen een fantastische kaart samen. U kunt “à la carte” eten of u probeert het aantrekkelijk geprijsde, wisselende 4-gangen “Seizoensmenu”.

Een passende wijn zoekt de bediening graag met u uit. 

Naast onze Franse, Spaanse en Italiaanse huiswijnen, schenken wij ook een wisselend glas wijn en kunt u een keuze maken van onze wijnkaart.

Gezelschappen
Voor dinersgezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 2-tal keuzemenu’s voor u samengesteld. Deze gerechten worden voor een gedeelte uit onze a la carte kaart gehaald. Als deze kaart met het seizoen is gewisseld, veranderen ook de menu’s.

Het menu dat u heeft uitgekozen vindt u op de avond zelf op tafel zodat uw gasten op de avond zelf de keuze kunnen maken tussen vlees en vis. Uiteraard kunnen wij samen met u een menu samenstellen als u andere wensen heeft.

Prijzen va € 41,50 voor 3-gangen menu het Jaagpad.

Speciale gelegenheden
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij een 2-tal keuzemenu’s voor u samengesteld. U kiest 1 menu waarbinnen nog een keuze is welke uw gasten aan tafel kunnen maken. De menu’s zijn aangepast aan het seizoen en natuurlijk kunnen we ook samen met u een menu samenstellen.

Diner
Of u nu gezellig met z’n tweeën komt dineren, een verjaardag viert met de hele familie of een zakelijke ontmoeting heeft, ons restaurant biedt u al deze mogelijkheden. Een aperitief vooraf of een heerlijke kop koffie achteraf in ons café maakt uw avond helemaal compleet.

Onze dinerkaart wisselt 4 keer per jaar, daarnaast bieden wij ook een wisselend Seizoensmenu aan.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen bieden wij diverse keuzemenu’s aan.

Deze vindt u bij de “groepsdiners”.

 

Copyrights © De Hollandsche Tuyn