Gebakken kabeljauwrugfilet, langoustine in kataifi, limoen, beurre blanc van langoustines
Archieven: Menus
Post Type Description
Carpaccio van runderentrecôte,
Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise
Vis van het Seizoensmenu
Vis van het Seizoensmenu
Crème brûlée
Crème brûlée van vanille met bourbon vanille-ijs
Pinot Nero
Pinot Nero, Venezia-Giulia, Italië
Pinot Noir druif, sappig, rood fruit, aarde aroma’s, kruidig
Pinot Grigio, venezia-Giulia, tenuta Viscone
Pinot Grigio, venezia-Giulia, tenuta Viscone
Veneto Italië. Aroma van pitfruit met een verfijnd frisse, minerale smaak met wat vettigheid en een kruidige afdronk
Champagne Brut Grand Reserve Veuve A. Devaux
Champagne Brut Grand Réserve, Veuve A. Devaux
Zeer elegante Champagne met verfijnde fruitaroma’s en versgebakken brioche
Gerookte eend
Gerookte eendenborst, loempia van eend, mangochutney, gel van framboos
Wagyu picanha
Wagyu picanha, gegrild, Provençaalse kruiden, kalfsjus
Parfait van Amaretto
Parfait van kaneel, karamel, witte chocolademousse, amandel