Nagerecht van het Seizoensmenu
Menu Category: Restaurant
Tournedos
Tournedos (175 gram), gebraden, romige saus van pepertjes
Tartaar van rode biet
Tartaar van rode biet, geitenkaas, schuim van Granny Smith, mayonaise van yuzu, notencrumble (VEG)
Gerookte Bawykov zalm
Gerookte Bawykov zalm, Hollandse garnalen, kropsla, basilicummayonaise
Slakken
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Lamsfilet
Lamsfilet, gegrild, lamsrumb (sousvide gegaard), jus van rozemarijn
4 Soorten kaas
4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood.
Gebakken eendenlever
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico
Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port en balsamico