Carpaccio van runderentrecôte, spekjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, truffelmayonaise
Menu Category: Voorgerecht
Hollandse garnalen
Hollandse garnalen, romige cocktailsaus, panna cotta van basilicum, kroketje van Hollandse garnalen
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.
Salade “Hollandsche Tuyn” rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, eendenlever, gerookte paling.
Rode biet
Rode biet, dun gesneden, geitenkaas, balsamico, noten, little gem, Ceasardressing
Sashimi
Sashimi van verse tonijn en zalm, krokante gamba, wakamé, wasabi
Slakken
Slakken, met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas
Gebakken eendenlever
Gebakken eendenlever, tarte tatin van witlof en rode ui, witte port, eendenleverkrullen